Говорилници.Pro: Работата не търси мен – аз търся работата

Каним ви на 10 май от 15  до 18 ч. в Семинарната зала на библиотеката на НБУ на Говорилници.Pro: Работата не търси мен – аз търся работата.

Тази Говорилница ще е един различен и свеж поглед върху начините за подготовка и кандидатстване за работа.

С помощта на театрални техники, участниците ще имат възможност да отркият нови неща за себе си, да преосмислят силните и слабите си страни, уменията и желанията си за реализация, което ще бъде най-силният им плюс в надпреварата за желаното работно място.

Модератори на Говорилницата са колегите от СНЦ „Театър Цвете“, което обещава страхотни и много полезни и зареждащи три часа в петък следобед!

Всички млади хора, които искат да срещнат непознатото си Аз и да открият нов начин за подхождане към кандидатстването за работа, са добре дошли на безплатните интерактивни Говорилници.

Необходимо е само да се регистрирате!

Тази Говорилница се провежда със съдействието на Центъра за качество и кариерно развитие на НБУ.

***

 „Говорилници.Pro“ е проект на Фондация СМАРТ, финансиран от Национален център „Европейски младежки програми и инициативи“ към Министерство на образованието, младежта и науката в рамките на Национална програма за младежта 2011-2015, подпрограма „Национални младежки инициативи и кампании“.

Говорилници.Pro се провеждат с подкрепата на Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС, Кариерен център при СУ „Св. Климент Охридски“, Център за качество и кариерно развитие на НБУ и Manpower България.

Освен чисто практическите съвети и упражнения, свързани с професионалната реализация, Говорилници.Pro ще даде възможност на участниците да открият и опознаят силните и слабите си страни (да формират адекватна себеоценка), да проверят реалността си по отношение на възможностите и желанията си и да придобият увереност в себе си и в изборите, които правят. 

Тъй като проектът ни е с изключителна практическа насоченост, се надяваме, че младите хора, включили се в Говоролници.Pro, ще успеят по-лесно и бързо да намерят желаната платена работа, стаж или доброволческа програма, както и да бъдат по-успешни вече като работещи, способни да се справят с различни деликатни ситуации на работното място или в междуличностните взаимоотношения.