Екип

Христина Богданова

председател на Управителния съвет
на Фондация СМАРТ

Христина е завършила журналистика и масови комуникации в Американския университет в България. Работила е няколко години като репортер и впоследствие като редактор. Преди 15-тина години насочва професионалната си реализация към сферата на рекламата и връзките с обществеността. Разработвала е комуникационни стратегии за компании от различни сектори и за неправителствени организации. Има солиден опит в създаването и планирането, организирането и провеждането на рекламни и информационни кампании, както и на публични събития, включително в тяхното отразяване и популяризиране.

 

207071_10150191268405218_5068666_n

Милена Захариева

Изпълнителен директор на Фондация СМАРТ

Милена е с образование в областта на маркетинга и мениджмънта. Тя има дългогодишен опит в управлението на проекти, насочени към млади хора, в рамките на различни държавни структури и международни неправителствени организации и неформални мрежи. Милена е изключително успешна в планирането, координирането и реализирането на младежки инициативи и в пряката работа с млади хора от различни държави и култури. Като член на борда на международната младежка мрежа Y-PEER и MTV Staying Alive Foundation тя участва в изграждането на стратегически партньорства в областта на младежките политики и в разработването и воденето на обучителни програми и проекти за млади хора.


Яна Младенова12744565_10208475953446658_4671743706645072182_n

координатор проекти във Фондация СМАРТ

Яна е макроикономист, но само по образование. Призванието й се върти в орбитата на младежките дейности, кариерните обучения, организацията на събитията и писането. Като координатор проекти във Фондация СМАРТ тя координира (не думайте!) доброволците по ЕДС (европейска доброволческа служба) и техните дейности, занимава се с организацията на събития и комуникация с партньорски организации.