Форум КЛЮЧ #ИмаГи 2017

Forum_Klyuch

На 8 април 2017 г. във вече добре познатата Ви зала на Независим театър (бившия Модерен театър – София, ул. „Върбица“ 12) ще се проведе Единадесетият Форум КЛЮЧ. Ставаме на 5 години!


Запазете си място! За регистрация: http://forum-klyuch.info/upcoming/tickets/

Насловът тази година е #ИмаГи. На сцената ще има хора от 18 до 44-годишни, но темата е за тези, които са пожелали да се възползват от възможностите. Страхотно интелигентни, креативни, магнетични, инициативни и т.н. Отново ще говорим за култура, за образование, за ролята на късмета в живота, за старото и новото, за младежкия хъс…

Но кои са „ТЕ“?

DDH_7583Вяра Савова
Тя кара нещата да се случват. Без значение от предизвикателствата, веднъж наумила си, че нещо трябва да се случи или промени, тя намира начин да въздейства върху средата около себе си. А предизвикателствата варират от недостатъчно добрата комуникация между право и нови технологии (основава и изгражда софийския клон на Legal Hackers) до проблемите, с които се сблъскват българските граждани при лечение в чужбина (съосновава Лечение без граници).

DDH_7567Крис Захариев
„Здравейте хора, аз съм Крис! На 18 години съм, някои ми дават и 19. ( Сигурно е заради брадата.) От както се помня се занимавам с изкуство, но от скоро започна да ми се получава. Влогър съм. Имам канал в YouTube, в който качвам от забавни скечове до сериозни социални проекти. Във всичко, което правя се опитвам да вкарвам послание, да накарам хората да се замислят, за важните неща. Уча кино режисура в НАТФИЗ и се занимавам с документално кино. Обичам живота. Обичам хората.“

DDH_8930Мила Михова
Тя е оперна певица и автор в „Пощенска кутия за приказки“. Зад гърба си има участие в много конкурси, фестивали и проекти за млади оперни артисти, издаден сборник с разкази, както и участие в 3 от сборниците на издателство „Пощенска кутия за приказки“. С гласа си взима участие в музиката към спектакъла „КВАРТЕТ“ на Явор Гърдев. Била е лице на кампании, посветени на Поколението Y, като темите, които основно засяга са личните взаимоотношения и изборът да работиш в няколко сфери едновременно.


8Атанас Атанасов
Той е Атанас Атанасов или просто Наско. От малък си мечтае да бъде твърде много неща наведнъж. Затова, въпреки първоначалните шегички, може би не е изненадващо, че избира пътя на актьорското майсторство. Освен това е бил тенисист, треньор, хорист, китарист, пицар, чистач на театри (стари и нови), организатор на фестивал, случаен филмов продуцент и, не на последно място, moonwalker (ходещ по Луната). През 2015 стартира проекта ‚Unlock the Stage‘ (‚Отключи сцената‘),

DDH_7590Христо Илиев
Той e един от основателите на гражданската инициатива Спаси София. Завършва Европеистика в СУ и Териториално развитие в Мадрид. Заминава за Испания с идеята повече да не се връща в България. Но осъзнава, че бягайки от страната и града си няма как да изисква подобряване на ситуацията тук. „Ако искам промяна, трябва лично да се опитам да ръчна системата, да хвърля камък в блатото, да дам всичко от себе си и да съм полезен на София„. Връщайки се в България осъзнава, че сам е почти невъзможно да постигне нещо значимо.

DDH_8914Светлана Михайлова
Тя преподава история и гражданско образование, обучава учители как да използват технологии в работата си и защитава активно правата на човека и равенството между половете. През последните седем години Светлана работи като учителка в системата на формалното образование, а отскоро е и експерт в звено „Облачни услуги и обучения за учители“ в неправителствена организация. Вярва, че училището е място, където учениците са индивидуалности, достойнството им е защитено, а ученето е взаимен процес.

DDH_7554Константин Вълков
Той е едно от най-интелигентните лица в българските медии. Знае много, анализира много и никога не знаеш накъде ще те отведе разговорът с него. Започвате тема, а той вече е чел нещо по въпроса, нещо, което не може да очаквате някой да е имал време да чете, да знае дори, че съществува като източник.„Мечтаех за работа в радио и списание от малък. От ученическите години, когато всяка вечер слушах чужди музикални радиостанции, им пишех, за да ми пращат английски и американски списания“.


01_Nadia_Pavlova_SofiaLive_2016-150x150Надежда Павлова
Тя е куратор в галерия SYNTHESIS – Фотосинтезис арт център, главен координатор на Месеца на фотографията и член на Управителния съвет на Национално сдружение Фотографска академия от 2010 година. Обича фотографията и активно се труди за нейното популяризиране в България. Вижда ползата в това да работи за другите и помни хората, които са ѝ помагали през годините.

Запазете си място! За регистрация: http://forum-klyuch.info/upcoming/tickets/

ВАЖНО! Всеки, който се е регистрирал предварително, ще има осигурен достъп до залата от 12,30 ч. с предимство. Тези от Вас, които са взели някой от вариантите на спонсорски билет, ще имат запазени места в Независим театър. 10 минути преди началото на Форум КЛЮЧ залата ще бъде отворена за всеки, който желае да влезе. Събитието ще започне в 13,30 ч.