Конкурс за участници в Академия КЛЮЧ 2

Key AcademyИскате ли да се запознаете отблизо с неправителствения сектор в България? Да опознаете организациите и утвърдени експерти от тях? Да преминете през обучения, срещи, беседи и да се потопите надълбоко в дейности? Да развиете уменията си за работа по проекти, подготовка на презентации, работа в екип? Да срещнете страхотни и непобедими млади хора като Вас самите?

То тогава Фондация СМАРТ, екипът на Форум КЛЮЧ и Български център за нестопанско право имат изключително готино предложение за вас!

Набираме участници за второто издание на Академия КЛЮЧ.

След невероятните 6 месеца, в които 10 младежи, нашите първи КЛЮЧодемици, имаха възможността да предминат през редица обучения и да се запознаят наистина отблизо с работата в 5 български неправителствени организации (цялата информация за всичко постигнато от тях, можете да видите на www.keyacademy.info), сега дойде време да ви поканим да станете част от нашата Академия.

За да кандидатствате за едно от десетте места в Академията, попълнете формуляра за кандидатстване до 6 май 2014 г. (вторник).

Екипът на Академия КЛЮЧ ще прегледа и оцени всички кандидатури до 9 май 2014 г.

Най-високо оценените кандидати ще бъдат поканени на интервю, което ще се проведе на 12 май 2014 г.

Финалният списък с участници във второто издание на Академия КЛЮЧ ще бъде обявен на 17 май 2014 г.

Impression