*/ ?>
Обучение за НПО „Мобилизация на ресурси и съвременни примери за фонадонабиране“
12 Sep 2017
Публикувано от СМАРТ

 

Цели на обучението

В края на обучението участниците (представителите на НПО) ще познават различни иновативни и работещи примери на финансово устойчиви НПО дейности, които могат да бъдат от полза за бъдещата работа на техните организации и ще са база за развитие на стратегии за разнообразяване на източниците на финансиране.

Дати на провеждане
28-29 септември 2017 г.

Място на провеждане
Гр. София – Хотел Жасмин, кв. Симеоново

Обучител
Огнян Гъдуларов – Обучител с богат международен опит и един от създателите на НЧ „Бъдеще сега“, както и на проекта за Училище сред природата в с. Гудевица, който обединява екип от професионалисти, изобретатели на иновации в сферата на неформалното образование.

Размер на групата: 22 участници

Кой може да участва?

Обучението е отворено за участие на представители на НПО, които желаят да инвестират време и усилия в развитие на капацитета си за по-добра комуникация на своите каузи и да разнообразят източниците си на финансиране.

Представители на Изпълнителните агенции на Българо-швейцарската програма за сътрудничество ще бъдат включвани с приоритет.

Общи условия за участие н обученията

  • Обучението е без такса за участие;
  • Разходите за двупосочен транспорт до София (обществен транспорт), хранене и настаняване по време на обучението ще бъдат покрити от Фондация СМАРТ в рамките на проект Network it SMART, финансиран от Българо-швейцарката програма за сътрудничество, Договор 002/13.11.2015 г.

 

Заявка за участие

Можете да заявите участие на един или двама представители на Вашата организация чрез изпращане на e-mail до smart@smart-f.eu, съдържащ следната информация:
• Име и фамилия на участника:
• Име на организацията, град:
• Позиция в организацията:
• Контакти – телефон и e-mail:

 

При необходимост от повече информация можете да се обръщате към нас на мейл: smart@smart-f.eu.

***

Обучението е организирано то Фондация СМАРТ в рамките на проект Network it SMART, финансиран от Българо-швейцарката програма за сътрудничество, Договор 002/13.11.2015 г.

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>