*/ ?>
Кандидатствай за Добрини БГ до 28 февруари!
13 Feb 2014
Публикувано от СМАРТ

Dobrini BG_Web banner (1)Искаш ли да разбереш какво можеш да направиш, за да подобриш света около себе си? Смяташ ли, че идеите, които имаш, са прекрасни, но не си сигурен как можеш да ги осъществиш?

 

Кандидатствай за участие ТУК!

 

В рамките на 5 месеца (от март до юли 2014 г.) 15 млади човека от София ще имат възможност да разберат как напрактика могат да превърнат идеите си за промяна на света в реалност.

 

Предвидили сме интензивна програма, която включва:

  • обучения в градска среда, в които да научиш всичко, което ти трябва – от работата в екип до кандидатстването за финансиране;
  • четиридневно обучение в природата, което ще ти даде ценни практически умения;
  • пълната подкрепа от екипа ни за създаване на твоя инициатива.

 

За да разберат и другите дали е забавно да се творят добрини, сме планирали да създадем и кратко филмче, в което ще вземеш активно участие.

 

От теб искаме да ни разкажеш какъв човек си – какво те вълнува и как искаш да промениш света. Отдели време, за да попълниш формуляра ни, защото според него ще направим избора си. Не се срамувай да бъдеш искрен и изчерпателен, защото точно такива хора ни трябват!

 

И така – ако си млад човек, живеещ в София в периода март-юли 2014 г., на възраст между 18 и 29 години си и имаш желание да се посветиш на работа за другите – Добрини БГ е за теб!

 

Само 15 човека ще се включат в инициативата – бъди един от тях! Краен срок: 28 февруари! Не закъснявай…

 

Добрини БГ цели насърчаване на доброволчеството и на активното гражданство сред млади хора, като изгради общност от младежи-доброволци, желаещи да развиват умения и знания по отношение на социални инициативи, лидерство и активно гражданство; и популяризира доброволчеството и активното младежкото участие сред широката общественост. “Добрини БГ” е проект на Фондация СМАРТ, финансиран в рамките на Национална програма за младежта 2011-2015.

 

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>