*/ ?>
Княжевци подкрепиха своето читалище на Великденски благотворителен базар
28 Apr 2013
Публикувано от bogdanova

P4260127Народно читалище „Братя Миладинови-1917“ в столичния квартал „Княжево“ организира Великденски благотворителен базар, който се проведе от 26 до 28 април в културно-информационния център на Район „Витоша“ – част от читалището. Десетки хора се стекоха, за да разгледат ръчно изработените украси, изделия от глина, картички и рисунки по повод един от най-хубавите християнски празници. Те бяха направени от децата на Княжево, учениците от 26-то СОУ „Йордан Йовков“ и тези от ЧСОУ „Увекинд“.

Общата сума, която княжевци събраха за своето читалище, възлиза на 480 лева. Още 194 лева бяха събрани от дарения. Събраните средства ще бъдат използвани за купуване на столове и оборудване за културно-информационния център към читалището, помещаващ се във фоайето на Киносалона.

В първия ден дечицата от вокалната група към читалището пя за доброто настроение, а членовете на Настоятелството и организаторите бяха осигурили и лакомства за най-малките. През следващите дни пролетните емоции в Княжево продължиха и с вълнуваща обиколка на княжевските лазарки по домовете из квартала, както и с празничен концерт по случай Цветница, който се проведе на 28 април в градинката зад читалището.

Фондация СМАРТ също подкрепи своите приятели от читалище „Братя Миладинови“, като предостави материали за базара, сътворени в организирани от нея работилници – картички на великденска тематика и ръчно изработени подвързии за книги.

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>