*/ ?>
Четири издателства даряват книги
08 May 2012
Публикувано от bogdanova

Издателство „Дамян Яков“ предостави 38 заглавия от своя каталог на стойност 345 лв. за дарителската акция, организирана от Фондация СМАРТ в рамките на кампанията „Заедно четем. Заедно се забавляваме“ в полза на децата и младежите от SOS Детски селища България. Сред тях са непреходните приказки на Ангел Каралийчев, Шарл Перо, Братя Грим и Ханс Кристиан Андерсен, забавните приключения на Весел Патиланчо и Барон Мюнхаузен, вълшебните приключения на Алиса в страната на чудесата, историите на татко Мумин и много, много други. Има и книжки за оцветяване за най-малките и учебни помагала за децата в училищна възраст.

35 заглавия на стойност 193 лв. дариха и от издателство „Егмонт България“. Сред тях за първите 5 книги от поредицата „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“, приключенията на карибските пирати, 15 истории от Дъкбург, както и забавни книжки от поредиците „Любознание: Растем заедно“ и „Как да нарисуваш“ за най-малките.

Тийнейджърите от SOS Детски селища България ще имат възможност да научат личните истории на някои от най-големите в музиката като Джими Хендрикс, Ред Хот Чили Пепърс, Пати Смит, Кен Хенсли, Рудолф Шенкер и др., предоставени от издателство „Махалото“.

От издателство „Фют“ заделиха много весели и забавни списания „Бърборино“ за дечицата между 4 и 8 години, както и няколко книжки с приказки.

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>