*/ ?>
Смях, настроение и още творби във „Веселата работилница“ в Княжево на 20 май
20 May 2012
Публикувано от bogdanova

„Веселата работилница“ бе пълна и през втория ден от гостуването си в читалище „Братя Миладинови“ в столичния квартал „Княжево“. Малчуганите заедно със своите майки сътвориха нови трийсетина страхотни подвързии за книги. Към творческите групи се присъедини дори един татко, който искрено се забавляваше, докато се опитваше да направи фльонгите за украса на подвързията на дъщеря си, активно подпомаган и насърчаван от нея.

Участниците се убедиха колко е приятно да създават нещо заедно – деца и възрастни. Повечето споделяха, че не им е хрумвало да го правят у дома си, но че това е една чудесна алтернатива за децата им пред безкрайното стоене пред компютъра или телевизора. А освен че развива сръчността, подобно занимание отприщва фантазията, носи радост и наслада.

Отново имаше и допълнителна забава за най-малките, този път поднесена от актьорите Ицо Жицо и Янка Калпазанка. Малчуганите показваха умения да се запознават, ходиха по въже – на земята, – после провериха и кой е по-силен от момчетата и момичетата. Всичко това и още много игри бяха съпроводени от искрен и завладяващ смях.

Убедени, че инициативата ни се посреща от хората с много ентусиазъм, от читалището ни поканиха да направим още една весела работилница на 1 юни в парка на Националния исторически музей по време на празника, организиран съвместно с община „Витоша“ – и ние, разбира се, приехме с удоволствие.

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>