*/ ?>
Само десетина дни до следващия Форум Ключ
06 Mar 2013
Публикувано от bogdanova

Key_PlusФорум КЛЮЧ е ИДЕЯ, която принадлежи на една вече пораснала група от съмишленици, повечето от които са част от екипа на 42 тренинг. ИДЕЯ, която има зад себе си много ентусиазъм и хъс, подчинена на твърдото убеждение, че хората, които правят смислени неща в тази държава, имат право на гласност.

Форум КЛЮЧ е и възможност за вече над 20 представители на граждански организации да споделят опита си с над 700 млади хора, студенти, доброволци и техни колеги от други НПО.

На 16 март 2013г. от 10.30 ч. в Аула Максима на УНСС в София ще се проведе следващото издание на тази набираща скорост инициатива. Този път тя ще бъде Форум КЛЮЧ-ПЛЮС!

След КЛЮЧ през март 2012 г. и КЛЮЧ-Варна през май 2012 г., когато лекторите споделиха ЗАЩО работят в гражданския сектор, през КЛЮЧ-КАУЗА през октомври 2012 г., когато наблегнаха на личната си мотивация, СЕГА те ще оставят на всеки от присъстващите по НЕЩО в ПЛЮС и ще предложат отговор на въпроса КАК:

  • Как трябва да се развиват днешните НПО, за да бъдат по-професионални?
  • Как ще изглеждат те в бъдещето?
  • Как да работим с бизнеса?
  • Как да се възползваме от общественото внимание?
  • Как да отключим доброто в себе си?
  • Как да направим от нищо – нещо?

И много други КАК!

А ето и шест причини, поради които си заслужава да дойдете на Форум КЛЮЧ:

  • Ще имате възможност да чуете едни от най-успешните и умели презентатори от сектора на гражданските организации: Бойко Благоев от Фрий София Тур, финансиста Светлан Станоев, предприемача Боян Бенев и председател на Българския предприемачески и иновационен клъстер, Вячеслав Стоянов от Фондация ФАКТОР, Надя Шабани от Фондация Български център за нестопанско право, главния редактор на сайта OFFNews.bg и форума OFFRoad-Bulgaria.com Владимир Йончев, еколога Тома Белев, съветника по Корпоративна социална отговорност във VIVACOM Симона Чаръкчиева и консултанта Георги Камов;
  • Ще обогатите знанията си за възможностите за професионална реализация в сектора на НПО, а, ако Вие самите членувате в НПО, ще си тръгнете с нови идеи за развитие;
  • Ще станете част от събитие, което е единствено по рода си;
  • Не сте от тези, които се сърдят и мрънкат за липсата на промяна, а сте част от промяната, дори за самите Вас;
  • Искате да черпите информация от извора за теми, които няма как да получите на веднъж и толкова полезно представени;
  • Ще срещнете нови и интересни хора, споделящи Вашите интереси.

Събитието се организира от 42 тренинг със съдействието на Фондация СМАРТ, Междууниверситетския център за развитие на кариерата на УНСС, Български център за нестопанско право.

Билетите са безплатни, необходимо е само предварителна регистрация на http://forum-klyuch.info/upcomming/tickets/! Билетът е и гаранция за участие в томболата и всички дейности, които са предвидени да носят награди на присъстващите.

Повече информация за идеята, историята на инициативата, лекторите и др.: http://forum-klyuch.info/

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>