*/ ?>
Конкурс за есе „Нуждаем се от комуникация“

Краен срок: 15 НОЕМВРИ 2015

Списание Banitza празнува първата си годишнина като обявява конкурс за есе в партньорство с Фондация за хуманитарни и социални изследвания – София под надслов “Нуждаем се от комуникация”.

 

Целта на организаторите е да подобрят връзката със своите читатели, давайки им възможност да изразят своето творческо и критично мнение за всичко онова, което остава неизговорено или премълчано в публичното пространство.

 

Участниците в конкурса трябва да изпратят есета по една от следните теми:

 

  1. #ЧуйМе: “Човек не е остров”.
  2. #ВижМе: Използвай фотографията като вдъхновение за есе.

 

rsz_dsc_0319c

Снимка: Николай Николов, www.blindspot.bg

 

Обемът на есетата трябва да бъде до 1000 думи. Няма възрастови ограничения за участниците, а текстовете трябва да се изпращат на адрес: join@banitza.net (Subject: contest2015) с кратка биографична бележка за автора (години, занимание, адрес). Всеки участник има право да се включи в конкурса само с едно есе в една от двете категории.

 

Ще бъдe връчена по една награда във категория, всяка от които е на стойност 150 лв. Част от кандидатите ще имат възможност да вземат участие в интерактивно обучение на тема “Как се пише за дигитална и млада публика?”, както и възможност за съвместна работа с екипа на Banitza за неограничен период от време. Крайният срок за участие е 15 ноември 2015 г. Повече информация ще намерите тук.

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>