*/ ?>
Знаем ли какво означава психично здраве?
02 Jul 2012
Публикувано от bogdanova

pic_Yujenpark_2

Една от основните цели на Фондация СМАРТ е да работи в посока създаване на предпоставки за поддържане на добро ниво на психичното здраве на хората, като основа за лично благополучие и изграждане на себеуважаващо се общество.

Под психично здраве разбираме емоционалното равновесие, липсата на психични разстройства и, въобще, качеството на живот. Вярваме, че успешната превенция на неврози и различни тревожности е в умението ни да се познаваме и приемаме със силните и слабите си страни, да общуваме адекватно с другите около нас и със заобикалящия ни свят. Затова разработваме серия от проекти, насочени към разнообразни целеви групи, чрез които да развиваме и „изпробваме“ в защитена среда придобитите чрез участие в отделните инициативи умения.

Не по-малко важна част от работата ни е в предоставянето на полезна и достъпна информация, която да ни помогне да отворим съзнанието си към тези теми, да търсим адекватни отговори, когато се сблъскаме с тревогата и страховете си, да не попадаме в клопката на стигматизацията и неприемането поради неразбиране.

 

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>