*/ ?>
ЕДС В МАЛАГА, ИСПАНИЯ
08 Feb 2017
Публикувано от СМАРТ

Представяваме ви „PRINCIPIA SCIENCE CENTER“, проектът за всички младежи, които харесват науките. Principia е интерактивен научен център, който се характеризира с насърчаване на научно и технологично развитие по един приятен, практичен и атрактивен начин. Защо интереактивен? Заради обектите вътре, които карат посетителя да мисли, да преживее нещо ново, и го насърчава да бъде любопитен за  природните феномени в света около себе си.

8GL8JTКъде: Малага, Испания

Дати на проекта: 01/09/2017 – 31/07/2018

Дейности: Доброволецът в Principia ще участва във всяка дейност, осъщестявана в музея, водена и организирана от членовете на Principia, също така и в популяризиране и подкрепа на групи, клубове и дейности на младежки сдружения в града. Това е една малка част в сравнение с това, какви хубави неща ви очакват. За повече информация щракнете тук http://europaerestu.eu/projects/principia-hosting/

Краен срок: Заявете интереса си  до 12/03/2017.

Условия за кандидатстване: прочетете внимателно подробностите за проекта; на този сайт http://europaerestu.eu/projects/principia-hosting/ в синьото поле APP PRINCIPIA FORM, е приложението, което трябва да попълните и да добавите вашето CV (със снимка) и мотивационно писмо, с копие до volunteers@smart-f.eu. Избраните кандидати ще бъдат поканени на Skype интервю.

Не забравяйте да отбележите, че Фондация СМАРТ е вашата изпращаща организация!

 

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>