Работилницата за чудеса на Фондация СМАРТ на гости в Княжево
23 May 2013
Публикувано от bogdanova

120520-057Утре, 24 май, екипът на Фондация СМАРТ заедно с доброволците ни Мари (Франция), Емилс (Латвия) и Емилио (Испания) ще гостува на Народно читалище „Братя Миладинови-1917“ в столичния квартал Княжево по повод Деня на славянската писменост и култура. Нашата работилница за чудеса ще посрещне всички желаещи малчугани и техните родители и заедно ще изработваме подвързии и разделители за книги.

В началото на работилницата ще представим за първи път героите от приказката за Малката София, създадена по идея на нашите ЕДС доброволци, а всички присъстващи ще получат разделите с тях, които могат да оцветят по желание. В края на работилницата пък ще има и четене на приказки от деца на деца. Предвидените 2 часа дори могат да се окажат недостатъчни за предвидените занимания и забавления, така че не пропускайте да дойдете от 11:30 ч. в Културно-информационния център на Район „Витоша“, който се намира в сградата на читалището (бул. „Цар Борис III“  №375).

Работилницата е само част от организираните от читалището тържества. Те започват рано сутринта с виене на венци от цветя, с които княжевци ще украсят своето читалище. От 10:30 ч. ще стартира поздравителен концерт, в който ще се представят много формации.