*/ ?>
Овчици и други животинки от полимерна глина правихме в Работилницата за чудеса
24 Jun 2013
Публикувано от СМАРТ

IMG_3708Нови забавления имахме в Работилницата за чудеса на Фондация СМАРТ тази събота в зала 3 на ОКИ Дом на културата „Красно село“. Този път нашите приятели Орен и Любов от Ландо: Арт & Хоби показаха на участниците как да работят с полимерна глина. В резултат имаме над двадесетина прекрасни овчици и други животни, които също ще добавим към набъбващата колекция от създадени в работилниците ни предмети за подаръци и украса. Всички те са предназначени за предстоящата изложба-базар, която предстои в края на октомври.

А дотогава ще имаме още 8 работилници, в които ще правим хвърчила, бижута и още много други красоти. Ще научим и нови неща за нашите летни празнични традиции и как ги отбелязваме. 

Основното и свързващото всички работилници си остава и ще бъде възможността децата и техните родители да прекарват няколко пълноценни часа заедно в нещоправене и забавление. За това помагат нашите доброволци от Европа – Енико, Емилио, Каша, Мари и Емилс, тези от България – Радост, Елена, Петър, Марина, Ани, партньорите ни от културния дом в Красно село, Блумарк и Ландо: Арт & Хоби. Повече за тях и техните дейности може да намерите на следните интернет адреси:

http://www.oki-krasnoselo.com/index.php/bg/

http://bloomark.bg/

http://shop.lando-hobby.com/

Работилници за чудеса

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>