Фигурки от полимерна глина ще правим в Работилницата за чудеса на 22 юни
17 Jun 2013
Публикувано от bogdanova

Rabotilnitzi_za_chudesa_logo_small_za_wwwНа 22 юни от 11 до 13 часа ще се проведе петата от общо 13 Работилници за чудеса на Фондация СМАРТ. Този път заедно ще изработваме фигурки от полимерна глина. Как става това ще ни покажат нашите приятели от Ландо АРТ & ХОБИ Орен и Любов. И тази наша среща ще бъде в Зала 3 на ОКИ Дом на културата „Красно село“, а надеждите ни са, че отново ще има много хора, за които е истинско приключение и приятна забава да творят различни неща заедно със своите деца.

Всеки път се стремим да предложим нови теми на нашите участници, за да бъде времето ни заедно истински пълноценно. Последният път бяхме екологично ориентирани, защото нашата работилница съвпадна с отбелязването на Световния ден за опазване на околната среда и европейската Зелена седмица. Тогава правихме дървета от рула от тоалетна хартия и стари вестници, пеперуди, цветя и ябълки от бутилки от безалкохолни напитки, пилета, паячета и много други животни от кутии за яйца. Както винаги обаче водещото беше, че се забавлявахме искрено.

Вярваме, че отново ще бъде така и ви очакваме в събота. Всички неща, които произвеждаме в рамките на Работилниците за чудеса ще запазим за предстоящата в края на октомври изложба-базар, чиято цел е съберем средства и тази инициатива да продължи и през зимните месеци. Сега тя се осъществява с финансовата подкрепа на Столична програма „Култура“ по направление „Любителско изкуство и детско творчество“.

Работилници за чудеса