„EVS WITH NATIONAL STACKPOLE – BECOME A MARKETING ASSISTANT“, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
29 Mar 2017
Публикувано от СМАРТ

15044601021_90073abc41„The National Trust“ е национална благотворителна организация, която се фокусира върху опазването на сгради и пейзажи. Тя има за цел да запази места, за да защити дивата природа и културно наследство.

Къде?

Stackpole, Великобритания

Дати на проекта: 01/09/2017 – 31/07/2018

Дейности: доброволецът/доброволката ще помага в изгрaждане и подреждане на фармерски къщички и популяризиране и оправяне на новия къмпинг уеб-сайт. Той/тя ще бъде изцяло включен/а в приятелски и специализирания екип; ще работи на популяризиране на техния уеб-сайт „The National Trusst“ чрез различни панаири и изложби в Stackpole и в околните места; ще помага със социалните медии и научни изследвания.

Този проект ще се проведе в красива местност на Уелс, затова преди да кандидатствате помислете дали бихте могли да живеете в една изолирана и екзотична среда намиращата далеч от града.

Цялото описание на  проекта можете да намерите тук:

https://europa.eu/youth/volunteering/project/2227_en

Краен срок и кандидатстване: Заявете интереса си до 10/04/2017

Всичко, което ви трябва, е: да попълнете апликациона форма (която ще намерите на този линк: http://www.unaexchange.org/walesevs/)  вашето CV и мотивационно писмо, което да изпратите на майл evscoordinator@unaexchange.org.

Не забравяйте да отбележите, че Фондация СМАРТ е вашата изпращаща организация! Ако имате допълнителни въпроси, пишете ни на volunteers@smart-f.eu.