*/ ?>
СТАНИ ЧАСТ ОТ ПРОЕКТА “ ЕVS-CHALLENGE ACCEPTED“ В ЧЕХИЯ
13 Mar 2017
Публикувано от СМАРТ

Фондация СМАРТ търси дългосрочен доброволец за проект “ EVS – Challenge Accepted“ в Чехия. Доброволецът/доброволката ще работи в неправителствена организация и ще бъде включен/включена във всички нейни дейности. 

Central_square

Къде: Острава, Чехия

Дати на проекта: 01/09/2017 – 31/07/2018

Дейности: доброволецът/доброволката ще помага с организирането на събития за местната общност; подготовката и организирането на международни проекти за млади хора; организирането на дейности за местната католическа черква.

Доброволецът/доброволката ще има възможност да реализира своите собствени дейности и проекти. Екипът ще се погрижи да ви научи какво означава работа в неправителствена организация (NGO), как да работите с различни целеви групи, как се пишат и организират проекти и още много интересни неща, които ще намерите тук: https://europa.eu/youth/volunteering/project/1932_en

Краен срок и кандидатстване: Заявете интереса си до 14/04/2017

Изпратете своето CV и едно креативно писмо (зеленото поле email us, което се намира на този линк https://europa.eu/youth/volunteering/project/1932_en).

Креативното писмо трябва да съдържа отговори на следните въпроси: 

  • Защо решихте да кандидатствате за този проект?
  • Кои дейности ни предлагате?

 

Не забравяйте да отбележите, че Фондация СМАРТ е вашата изпращаща организация! Ако имате допълнителни въпроси, пишете ни на volunteers@smart-f.eu.

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>