*/ ?>
Приказна събота за едно семейство
19 May 2012
Публикувано от bogdanova

Едно семейство прекара приказен и незабравим предиобед на 19 май във „Веселата работилница“ на Фондация СМАРТ в читалище „Средец“ в район „Красно село“.

 След като направиха заедно своите подвързии за книги, и майката, и таткото, и красивата им дъщеричка последователно бяха въвлечени в приказката „Дядо и ряпа“, умело режисирана от актьорите от Илкова театър.

Всъщност малката принцеса сама разпредели ролите: за себе си избра котенцето, мама бе внучката, а татко – мишока. В останалите роли се включиха и доброволците Радка Бояджиева и Сара Антонова, които с ентусиазма и всеотдайността си направиха възможно „Веселата работилница“ да се случи.

Превъзходното настроение и хубавите спомени обаче бе най-ценното за всички в този ден.

Утре „Веселата работилница“ в читалище „Средец-1926“ очаква своите нови гости. Материали има за още много красиви подвързии – остава само да бъдат създадени с въображение, желание и мъничко сръчност. А забавлението и доброто настроение са гарантирани – да създаваме нещо заедно радва душите ни,помага ни да общуваме с лекота и пълноценно.

 

„Веселата работилница“ е част от кампанията „Заедно четем. Заедно се забавляваме“ на Фондация СМАРТ през м. май в София и е посветена на четенето, споделянето и общуването. На 19 и 20 май  инициативата се провежда в общо 3 столични читалища – ОКИ Дом на културата „Искър“ в ж.к. „Дружба 1“, читалище „Средец-1926“ в район „Красно село“ и читалище „Братя Миладинови“ в кв. Княжево.

 

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>