*/ ?>
ЕДС в Германия
26 May 2017
Публикувано от СМАРТ

Имате интерес към Leipzig-germanyфилми, обичате фестивали и искате да се занимавате с организацията и с различни технически процеси, свързани с киното? Имате начално ниво по немски език и искате да подобрите своите умения? Ако е вашият отговор на тези въпроси е ДА, кандидатствайте, използвайте невероятната възможност!

Къде?

Лайпциг, Германия

Дати на проекта : 03/2018 – 12/2018

Дейности : доброволецът/доброволката ще бъде част от най-големия филмов фестивал в Германия за документални филм, анимация и интерактивни произведения. Той/тя ще бъде член на екип заедно с много други доброволци, които ще имат за цел да създадат позитивна, професионална и интересна среда за актьорите, публиката и за посетителите на фестивала. Той/тя ще има различни задачи, свързани с всичко, което се случва по време на събитието, и ще работи с големи професионалисти. Главна задача ще бъде организацията на фестивала.

Цялото описание на проекта можете да намерите тук :

https://europa.eu/youth/volunteering/project/2829_en

Краен срок и кандидатстване : 31/05/2017

За да кандидатствате, вижте специалната форма за кандидатстване от уебсайта: http://www.jahr-fuer-europa.de/voluntary-service-in-leipzig/host-organisations/international-leipzig-festival-for-documentary-and-animated-film/

Не забравяйте да отбележите, че „Фондация СМАРТ” е ваша изпращаща организация.

 

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>