*/ ?>
Близо 20 подвързии направиха и във „Веселата работилница“ в читалище „Средец“
20 May 2012
Публикувано от bogdanova

Във втория си ден „Веселата работилница“ в читалище „Средец“ в столичния район „Красно село“ се изпълни с ентусиасти да майсторят подвързии за книги.

Деца и тийнейджъри се отдадоха на удоволствието да сътворят нещо интересно. Шарените платове, пришити един към друг или слепени с парчета хартия, един след друг се превръщаха в чудесни подвързии, богато украсени с ширити и мъниста, изрисувани и апликирани с вкус. Помагаха им Мариана Алексиева, приятел на Фондация СМАРТ, и две изключително чаровни момичета от SOS Детски селища – Лора и Калинка, – които бяха с нас във „Веселата работилница“ на 12 май в Южния парк.

За отмора на майсторите имаше весел спектакъл, изнесен от Янка Калпазанка и Ицо Жицо. Те не ги оставиха да бъдат просто публика, а ги включиха активно в своите игри и скечове.

Много от участниците във „Веселата работилница“ донесоха и книжки от личните си библиотеки, които да споделят с връстниците си от SOS Детски селища България.

И тук намерихме нови приятели, които с нетърпение очакват следващите ни инициативи, защото се убедиха, че заедно ни е интересно и много забавно.

снимки
*/ ?>
ПИШЕТЕ НИ
Фондация СМАРТ
с. Пещерна 5780,
общ. Луковит, обл. Ловеч
ул. „Васил Левски“ №1А
клон СОФИЯ
ул. „Смолянска“ №24-28
тел.: (02) 953 07 23
тел./факс: (02) 851 38 88
smart@smart-f.eu
*/ ?>
Фондация СМАРТ | SMART foundation
Proudly powered by WordPress.
*/ ?>