ЕДС в Молдова
09 May 2017
Публикувано от СМАРТ

   Ако обичате хуманитарност, ако мислите, че всеки човек трябва да има възможност за нормален живот и искате да помагате на други хора да се чувстват по-добре и също така обичате да пътувате, да научавате нови неща и да се запознаете с различна култура, този проект е за вас. Имате още няколко дни да кандидатствате, за да имате незабравим опит.

Moldova proektКъде?

Кишинау, Молдова

Дати на проекта:   01/09/2017 – 31/08/2018

 

Дейности : 

Доброволецът/доброволката ще работи в Център  за децата и млади хора с физическа неспособност и ще има различни задачи. От началото ще подпомага инструкторите, докато се запознае с целия процес по реализране на работилниците. Участникът ще възможност да участва в  много различните работилници, по време на които ще научи различни начини как се работи с хора със специални потребности. В допълнение доброволецът ще подпомага всекидневния  живот на хората в Центъра, ще обменя опит в междукултурна обстановка, ще разговаря и ще се играе с тях. Също така ще помага за организиране на различни пътувания и екскурзии. И да не пропускаме страхотната възможност да научи руски език и да работи в екип.

Цялото описание на проекта можете да намерите тук:

https://europa.eu/youth/volunteering/project/407_en

Краен срок за кандидатстване: Заявете интереса си до 15/05/2017

Изпратете своето CV и мотивационно писмо  на advit_ewb@yahoo.com, с копие до volunteers@smart-f.eu., като отбележите за кой проект кандидатствате, кога ще можете да започнате с проекта, и колко месеца ще можете да бъдете част от проекта.

 Не забравяйте да отбележите, че Фондация СМАРТ е вашата изпращаща организация! Ако имате допълнителни въпроси, пишете ни на volunteers@smart-f.eu.